Atatürk University

Research University

2021-2022 Güz Yarıyılı Açılacak Dersler

• Eğitimde Araştırma Yöntemleri ve Temel İstatistik dersleri Yüksek Lisans Öğrencileri için zorunludur.
  • EBE Kodlu bir dersin açılabilmesi için derse en az 5 öğrencinin kayıt yaptırması gerekmektedir.
  • EBE kodlu ortak seçmeli doktora derslerinin açılabilmesi için derse en az 5 öğrencinin kayıt yaptırması gerekmektedir.
  • Açıklama: 04.05.2017 tarih ve 2017-02/03 nolu Enstitü Kurulu kararı 3. bendi gereğince “Doktora ders dönemindeki  öğrenciler için doktora programlarına yönelik EBE koduyla açılan derslerden en az birini almak zorunludur “. Bu listede yer alan dersler bu kapsamdaki derslerdir. Bu zorunluluk her bir dönem için ayrı ayrı değil, bütün ders dönemi için en az bir derstir.
  • ** 2020-2021 bahar yarıyılından itibaren kayıt yaptıran doktora öğrencilerinin ders dönemi içerisinde istedikleri herhangi bir dönemde almaları zorunludur.